h

Nieuws van de afdeling

17 maart 2018

Koude verkiezingsmarkt met zeer warme reacties

Foto: SP

Vandaag was het bijzonder koud op de verkiezingsmarkt voor de gemeenteraadsverkiezingen. Nine Kooiman die de campagne kwam ondersteunen, deelde soep uit aan de voorbijgangers, tomatensoep uiteraard. Wanneer mensen weer op temperatuur waren gekomen, kwamen de verhalen. Het waren verhalen soms van frustratie maar ook van blijdschap over ervaringen met de SP in de afgelopen jaren.

Lees verder
14 maart 2018

Inspirerend verkiezingsdebat in de Kom

Foto: SP

Vanavond was er het grote verkiezingsdebat in de Kom in aanloop naar volgende week woensdag. Lijsttrekker Martijn Stekelenburg verdedigde de eer van de SP en ging in debat over de uitwassen van de participatiewet. Te veel regels en te weinig oog voor mensen. Vanuit zijn rol als wethouder Werk en Inkomen wist Martijn deze kwestie prima te verwoorden.

Lees verder
10 maart 2018

DRINGEN OP HOOGZANDVELD

De SP was j.l. zaterdag aanwezig op het winkelcentrum Hoogzandveld. Er vonden een aantal prima gesprekken plaats met voorbijgangers. Sommigen hadden begrijpelijk  hun buik meer dan vol van politiek, met name door de strapatsen in en rond “Den Haag” door de bekende partijen, maar ook door lokale aangelegenheden zoals bijvoorbeeld Geynwijs.

Lees verder
8 maart 2018

Uitleg over de sleepwet...

Lees verder
7 maart 2018

Leuk debat in Fort Vreeswijk over allerlei onderwerpen

Foto: SP

Vanavond was het bewonersdebat in Fort Vreeswijk over allerlei thema's. Met 11 partijen op het podium werd het gesprek aangegaan over winkels, groen, duurzaamheid en leefbare wijken. Lijsttrekker Martijn Stekelenburg heeft de standpunten van SP goed naar voren gebracht.

Lees verder
6 maart 2018

17 maart: Nine Kooiman bij SP Nieuwegein!

Foto: SP

SP Tweede Kamerlid Nine Kooiman zal zaterdag 17 maart aanwezig zijn bij de SP op de verkiezingsmarkt op City Plaza.

Lees verder

Pagina's

U bent hier