h

Nieuws van de afdeling

'DE ONDERSTE STEEN BOVEN'!

3 oktober 2022

Nog meer nieuwe gezichten!

Op het 3 oktober jl gehouden maandelijkse overleg waren alwéér nieuwe gezichten aanwezig. Steeds meer leden van onze SP Nieuwegein willen dus op de één of andere wijze een steentje bijdragen aan het uitbouwen van de afdeling.  Voor meer menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. In Nieuwegein, in Nederland.

Lees verder
19 september 2022

50+ beurs bezoekers ook boos…..

Foto: SP

Op de onlangs gehouden 50+ beurs in Utrecht was ook de SP aanwezig, ondersteund door SP leden uit de regio, dus ook uit Nieuwegein.

Lees verder
17 september 2022

SPrinsjesdag protest!

Foto: EG

SP Nieuwegein was zaterdag 17 september j.l., samen met 3000 anderen, aanwezig op het grote Prinsjesdagprotest in Den Haag. Een protest, dat zich uiteraard richtte tegen de sloopploeg van Rutte zoveel.

Lees verder
10 september 2022

SP op CP: de grote kloof....

Foto: EG

Zaterdagmiddag 10 september was de SP weer aanwezig op CP. Doel was om het winkelend publiek te wijzen op de koopkrachtknallersactie en de demonstratie op 17 september in Den Haag.

Lees verder
9 september 2022

SP WEER EVEN IN GEMEENTERAAD

Donderdag 8 september j.l. was de SP voor korte tijd weer met veel mensen aanwezig in de gemeenteraad. Het was een avond, waarop Nieuwegeiners konden inspreken. Direct het woord konden richten tot gemeenteraadsleden en wethouders, de mensen dus die daar zitten namens alle Nieuwegeiners.
SP Voorzitter Frank van den Heuvel was één van de insprekers.

Lees verder
5 september 2022

Op naar 17 september!

Foto: SP

Op de eerste maandelijkse bijeenkomst van de Nieuwegeinse SP afdeling na de zomerstop waren veel nieuwe(re) gezichten aanwezig.  Resultaat van een gerichte belactie naar Nieuwegeinse leden, waarvan dus een aantal aanwezig was  om in actie te komen tegen het  kabinet.

Lees verder

Pagina's

U bent hier