h

Nieuws van de afdeling

9 december 2017

SP onderzoekt parkeeroverlast Kauwenhof

Foto: SP

De SP is begonnen met een onderzoek naar de parkeeroverlast rond het winkelcentrum Kauwenhof in de wijk Doorslag. Daar waar vroeger een echt gevarieerd winkelcentrum zat, wordt nu bijna het complete winkeloppervlak beheerd door de Lidl supermarkt. Kleinere winkels zijn al verdwenen, resterende zaken zullen, samen met het gezondheidscentrum, binnen afzienbare tijd (moeten) vertrekken. Want de supermarkt wil uitbreiden.

Lees verder
4 december 2017

Hasan Inekci onderscheiden met zilveren tomaat

Foto: SP

SP is een partij van vrijwilligers, dat is onze kracht. De inzet van deze  vrijwilligers is niet vanzelfsprekend. Daarom vinden we het belangrijk om mensen die veel inzet tonen, in het zonnetje te zetten. Op een regioconferentie van SP voor Utrecht en Flevoland kreeg Hasan Inekci de 'zilveren tomaat' uitgereikt van Martijn Stekelenburg. Als blijk voor zijn inzet en persoon in de afgelopen jaren.

Lees verder
2 december 2017

Bewindvoerders en BTW actie op City Plaza

Zaterdag 2 december was de SP weer aanwezig op City Plaza.
Een druk City Plaza vanwege het Sinterklaasweekend.

Lees verder
28 november 2017

SP kiest Martijn Stekelenburg als lijsttrekker

In haar algemene ledenvergadering van 28 november j.l. heeft de SP Nieuwegein Martijn Stekelenburg gekozen als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezing in maart 2018.

Lees verder
4 november 2017

SP bezoekt oud Vreeswijk voor buurtenquete

Foto: SP

Vandaag was de SP aanwezig in Vreeswijk om met bewoners in gesprek te gaan over de leefomstandigheden in Vreeswijk. Over het algemeen waren mensen behoorlijk tevreden over hun buurt. Een aantal opmerkingen werden vaker gemaakt. SP beraadt zich nog op de signalen en zal die richting de gemeente oppakken. Lees verder voor meer details hierover. 

Lees verder
1 november 2017

Geen gasboringen in het Groene Hart!

Foto: SP

SP Nieuwegein was zaterdag 28 oktober aanwezig in Woerden bij de bustour tegen de gaswinningen in het Groene Hart.
De bustocht ging door het Groene Hart van de provincies Utrecht en Zuid-Holland.

Lees verder

Pagina's

U bent hier