h

Nieuws uit 2022

7 november 2022

Geslaagde avond met Bastiaan van Apeldoorn

Foto: EG

Op uitnodiging van de afdeling was maandag 7 november j.l. SP Eerste Kamerlid Bastiaan van Apeldoorn te gast in Nieuwegein.

Lees verder
26 oktober 2022

Bastiaan van Apeldoorn (SP 1e Kamer) bezoekt de afdeling!

Foto: SP

Op maandagavond 7 november a.s. komt Bastiaan van Apeldoorn van de SP 1e Kamerfractie naar Nieuwegein. Hij is door de afdeling uitgenodigd om met aanwezigen in gesprek te gaan over buitenlandse politiek, Europese zaken en andere onderwerpen die hij in zijn portefeuille heeft.

Lees verder
9 oktober 2022

GEEN BTW OP STIJGENDE ENERGIEPRIJZEN!

Foto: HK

Zaterdag 8 oktober was de SP opnieuw te vinden op City Plaza in Nieuwegein. En iedere keer weer blijkt, dat ook - en juist in deze barre tijden van een aaneenschakeling van door het neoliberalisme veroorzaakte crises - de SP de enige partij is die met mensen op straat in gesprek gaat.

Lees verder
3 oktober 2022

Nog meer nieuwe gezichten!

Op het 3 oktober jl gehouden maandelijkse overleg waren alwéér nieuwe gezichten aanwezig. Steeds meer leden van onze SP Nieuwegein willen dus op de één of andere wijze een steentje bijdragen aan het uitbouwen van de afdeling.  Voor meer menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. In Nieuwegein, in Nederland.

Lees verder
19 september 2022

50+ beurs bezoekers ook boos…..

Foto: SP

Op de onlangs gehouden 50+ beurs in Utrecht was ook de SP aanwezig, ondersteund door SP leden uit de regio, dus ook uit Nieuwegein.

Lees verder
17 september 2022

SPrinsjesdag protest!

Foto: EG

SP Nieuwegein was zaterdag 17 september j.l., samen met 3000 anderen, aanwezig op het grote Prinsjesdagprotest in Den Haag. Een protest, dat zich uiteraard richtte tegen de sloopploeg van Rutte zoveel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier