h

Nieuws uit 2017

29 december 2017

2018, we gaan ervoor!

Namens de SP Nieuwegein wens ik iedereen een mooi, gezond en voorspoedig 2018 toe. Dat al onze dromen van een betere samenleving mogen uitkomen!

Lees verder
18 december 2017

Brief met tips aan nieuwe staatssecretaris van Ark van Sociale Zaken

Wethouder martijn stekelenburg heeft een aantal belangrijke tips verzameld voor het inwerkprogramma van de kersverse staatssecretaris van Sociale zaken en werkgelegenheid Tamara van Ark. In een persoonlijke brief deelt stekelenburg zijn ervaringen met de participatiewet en het armoedebeleid.

Lees verder
18 december 2017

SP Bezocht omgeving Kauwenhof

De SP heeft zaterdag 16 december een buurtonderzoek gedaan bij bewoners in de directe nabijheid van het winkelcentrum aan de Kauwenhof. Doel was om te vernemen, in hoeverre er parkeer- en andere overlast is in verband met de Lidl  supermarkt daar.

Lees verder
9 december 2017

SP onderzoekt parkeeroverlast Kauwenhof

Foto: SP

De SP is begonnen met een onderzoek naar de parkeeroverlast rond het winkelcentrum Kauwenhof in de wijk Doorslag. Daar waar vroeger een echt gevarieerd winkelcentrum zat, wordt nu bijna het complete winkeloppervlak beheerd door de Lidl supermarkt. Kleinere winkels zijn al verdwenen, resterende zaken zullen, samen met het gezondheidscentrum, binnen afzienbare tijd (moeten) vertrekken. Want de supermarkt wil uitbreiden.

Lees verder
4 december 2017

Hasan Inekci onderscheiden met zilveren tomaat

Foto: SP

SP is een partij van vrijwilligers, dat is onze kracht. De inzet van deze  vrijwilligers is niet vanzelfsprekend. Daarom vinden we het belangrijk om mensen die veel inzet tonen, in het zonnetje te zetten. Op een regioconferentie van SP voor Utrecht en Flevoland kreeg Hasan Inekci de 'zilveren tomaat' uitgereikt van Martijn Stekelenburg. Als blijk voor zijn inzet en persoon in de afgelopen jaren.

Lees verder
2 december 2017

Bewindvoerders en BTW actie op City Plaza

Zaterdag 2 december was de SP weer aanwezig op City Plaza.
Een druk City Plaza vanwege het Sinterklaasweekend.

Lees verder

Pagina's

U bent hier