h

Nieuws uit 2023

12 december 2023

2024

Foto: SP
18 november 2023

weer of geen weer.....

Foto: SP

De laatste zaterdag voor 22 november was er één om niet snel te vergeten. Dapper en onverschrokken stonden we er weer. Regen en wind teisterden Nederland, dus ook Nieuwegein. Maar dat was geen beletsel om tóch deel te nemen aan de Nieuwegeinse verkiezingsmarkt. Samen met die-hards van een paar andere partijen.

Lees verder
17 november 2023

De laatste (plak-) dagen

Foto: EG

Het plakken van verkiezingsposters is in Nieuwegein iets uit een ver verleden. Tegenwoordig moeten we het hier doen met gladde en vooral nietszeggende verkiezingsborden, waarmee ook gelijk het  niveau van de meeste hedendaagse politici is aangegeven.

Foto: HK
Lees verder
11 november 2023

Nog even campagne.....

Foto: SP

Zaterdag 11 november was een kleine (3), maar Selecte Ploeg op City Plaza aanwezig om nog even stevig te flyeren. En al snel werd duidelijk, dat de campagnetijd bij veel mensen nu echt leeft. 

Lees verder
28 oktober 2023

inspirerende avond met renske leijten!

Foto: SP

De op 27 oktober georganiseerde avond met Renske Leijten is een groot succes geworden. De vele aanwezigen waren onder de indruk van het enthousiasme, de bevlogenheid en de passie van Renske Leijten in de strijd voor een veel rechtvaardiger samenleving.

Lees verder
21 oktober 2023

27 oktober komt eraan!

Foto: SP

Want vrijdag 27 oktober komt Renske Leijten naar Nieuwegein. Dat wordt zeker een SPetterende  campagne avond!

Lees verder

Pagina's

U bent hier