h

Nieuws uit 2013

21 december 2013

SP komt met ZO krant nieuwe stijl

Op 21 december was de SP aanwezig op City Plaza om de laatste editie van het ZO magazine uit te delen. In het blad wordt natuurlijk aandacht  besteed aan de komende gemeenteraads verkiezingen, met onder meer een artikel over de Nieuwegeinse SP lijsttrekker Martijn Stekelenburg.

Lees verder
21 december 2013

SP Nieuwegein doneert verse producten aan de voedselbank

De SP in Nieuwegein heeft deze week een donatie gedaan aan de voedselbank om het tekort aan versproducten wat een te zuiveren. Een voorraad banenen en mandarijnen werden aan de pakketten toegevoegd voor de nodigde vitminen.

Lees verder
20 december 2013

SP eist ultimatum op bespreken voortgang verbeteringen WIL

Vandaag werd in de raadsvergadering opnieuw geproken over de situatie bij de regionale dienst Werk en Inkomen Lekstroom (WIL). Na het goede gesprek in de commissie was het wat de SP betreft het moment om boter bij de vis te krijgen. Dat werd een moeizaam debat.

Lees verder
4 december 2013

Goede discussie in gemeentehuis over WIL rapport

Vanavond sprak de gemeenteraad over het SP rapport:'De WIL client aan het woord'. Dit rapport dat een aantal problemen beschrijft over de behandeling en belegening van clienten door medewerkers, werd voorgelegd aan de raad en de WIL directie. Ook een aantal clienten waren aanwezig en deden hun verhaal.

Lees verder
30 november 2013

Geslaagde en bezielende FNV actie dag in Utrecht

Vandaag was de SP in grote getale aanwezig op de door de FNV georganiseerde actiedag in Utrecht.  Uit alle delen van Nederland waren FNV leden, sympathisanten en SP’ers naar de Utrechtse Jaarbeurs gekomen. De dag was bedoeld om te ageren tegen het rigide bezuinigingsbeleid van het PVVDA kabinet; het kabinet  en de werkgevers werden opgeroepen om nu eindelijk eens te zorgen voor verbetering van de koopkracht en het realiseren van échte banen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier