h

Bestuur

'DE ONDERSTE STEEN BOVEN'!

Caroly van Oostendeafdelingsvoorzitter, email
"Rond 2000 ben ik onder de enthousiasmerende invloed van een vriend lid geworden van de SP in Amsterdam, maar ben ik pas in Zaandam en Rotterdam écht actief geworden. Als afdelingsvoorzitter wil ik in Nieuwegein graag bijdragen aan een sociale economie die niet gebaseerd is op winstmaximalisatie en concurrentie, maar op wederzijdse hulpvaardigheid. Mijn grote inspirator David Harvey noemt dit ‘revolutionair humanisme’, en dit past uitstekend bij de SP."

Martijn Stekelenburg - fractievoorzitter, bestuurslid
Tel. 06-249 06 254, email
"Bij de laatste verkiezingen heeft SP opnieuw een mooi resultaat neergezet. We zijn de tweede partij van de stad wat aangeeft dat onze inzet loont. Als het aan mij ligt gaan we de komende jaren blijven doen waar we goed in zijn: de sociale onderwerpen op de kaart zetten en samen met mensen actie voeren tegen ongelijkheid".

Tanja de Haan - penningmeesteremail
"Een maatschappij die hart heeft voor de zwakkeren, een maatschappij die zorg geeft aan diegenen die zorg nodig hebben, een maatschappij die de mensen steunt die onze steun nodig hebben, een maatschappij die oog heeft voor het milieu en het welzijn van mens en dier, dat zijn een aantal punten van een maatschappij die sociaal is. Dat is mijn droom-maatschappij. Je dromen kun je waarmaken, maar daar moet je wel voor knokken want het gaat niet vanzelf. Met dat knokken zit ik bij de SP helemaal goed en daarom ben ik naast lid van het actieteam en commissielid ook als penningmeester toegetreden tot het bestuur van SP Nieuwegein".

 

 

 

U bent hier