h

Nieuws uit 2007

27 december 2007

Vitras sluit ontslagen niet uit

Vandaag te lezen op de site van AD:

Lees verder
19 december 2007

Rekenkamer rekent af met jongerenbeleid

Deze week verscheen een rapport van de rekenkamer van Nieuwegein over het jongerenbeleid en met name het plaatsen van Jongeren Ontmoetingsplekken (JOP's). Het rapport 'Quickscan JOP's' bekritiseert het gemeentebeleid met betrekking tot jongeren en geeft aan dat het plaatsen van JOP's niet afdoende is. Ook wordt het neerzetten van deze voorzieningen niet goed aangepakt.

Lees verder
9 december 2007

SP deelt soep uit!

Op zaterdag 8 december verraste de SP van Nieuwegein de voorbijgangers op City Plaza met warme tomatensoep. Onder motto hete soep in barre tijden, werd aan iedereen die wilde een kop soep verstrekt. Na een paar uur waren een paar liter soep van eigenaar verwisseld.

Lees verder
4 december 2007

Hogere eigen bijdrage: Laat het ons weten!

Veel bewoners van een AWBZ-instelling hebben bericht gehad dat ze vanaf 1 januari 2008 een hogere Eigen Bijdrage moeten gaan betalen. Bent u, of kent u iemand die ook geconfronteerd is met een verhoging van de Eigen Bijdrage? Laat ons dan weten. Klik op deze link

Lees verder
3 december 2007

Het geheim van Nieuwegein....

Zoals u misschien al had gehoord heeft de gemeente grootste plannen voor Nieuwegein. Er moet een monstrueus stadshart verrijzen en Nieuwegein moet in de hele provincie op de kaart gezet worden. Om genoeg mensen naar het stadshart te trekken is een promotieactie nodig want al die honderden miljoenen euros investeringen dienen terugverdiend te worden. De gemeente startte een campagne 'Het geheim van Nieuwegein'....

Lees verder
26 november 2007

SP Congres: Twee amendementen van Nieuwegein overgenomen

Afgelopen zaterdag vond het langverwachte landelijke congres plaatst van de SP waarop de Fundamenten werden versterkt. Er werden maar liefst 270 amendementen in stemming gebracht en twee voorstellen van Nieuwegein werden overgenomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier