h

De laatste (plak-) dagen

17 november 2023

De laatste (plak-) dagen

Foto: EG

Het plakken van verkiezingsposters is in Nieuwegein iets uit een ver verleden. Tegenwoordig moeten we het hier doen met gladde en vooral nietszeggende verkiezingsborden, waarmee ook gelijk het  niveau van de meeste hedendaagse politici is aangegeven.

Foto: HK

Vandaar dat onze Nieuwegeinse SP er met een emmer lijm en grote SP posters opuit trok om de nog aanwezige reclamezuilen op te leuken met aansprekende SP verkiezingsposters. En dat onder het motto: pleisters plakken helpt niet, posters plakken wel! En SP stemmen natuurlijk!

Foto: HK

Want als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat verdere sloop van dit land door de VVD en haar rechtse politieke trawanten moet worden gestopt. Dat de armoede wordt aangepakt, de marktwerking uit de zorg verdwijnt en dat het tekort aan betaalbare woningen wordt opgelost.

Foto: SP

De SP is daarom zaterdag 18 november a.s. ook aanwezig op de Nieuwegeinse verkiezingsmarkt. Om duidelijk te maken dat de strijd voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit keihard doorgaat. En dat kan écht alleen met een grote SP!

EG

U bent hier