h

Trots

21 april 2010

Trots

Net terug van de ledenvergadering zit ik voldaan achter mijn computer. Want Hasan Inekci is nu officieel door onze leden benoemd als nieuwe afdelingsvoorzitter van de afdeling Nieuwegein. En ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm trots ben dat hij het stokje van mij overneemt. Want Hasan heb ik in al die jaren die ik hem nu ken (goh, dat is dan toch al 7 jaar) leren kennen als een vriendelijke (en een beetje eigenwijze), warme, betrokken man.

Ik mocht bijna een jaar afdelingsvoorzitter zijn van onze afdeling. Maar vandaag zit mijn taak er dan echt op. Er zit nu een geweldig nieuw bestuur en we hebben een enorme lading aan actieve mensen. Mijn taak was om dat op te bouwen, dat is nu klaar. We hebben een enorm stevig en mooi team. Dit team draagt de afdeling, we zijn een hecht team. Neem nu Herman Mekenkamp, onze secretaris. De timmerman met altijd een kritische blik. Hij houdt ons scherp en maakt de mooiste wegwijzers Of Annie Inekci die altijd de financien op orde heeft en samen met Laura Bruinsma de meest bizarre creatieve idee?n heeft voor weer een leuke actie op straat. En blij met Hans Verdouw als nieuwe aanwinst voor het bestuur. Weet u, Hans heeft een enorme kennis als het gaat om sociale zekerheid en is altijd op de been voor de SP. Niet te vergeten Patrick van Ettekoven als de schakel tussen de Pauw-bedrijven en de SP, een drijvende kracht achter SP acties.

Martijn als sluitstuk was in de afgelopen tijd mijn steun en toeverlaat en ik weet zeker dat hij dat voor het bestuur zal blijven zijn. Ik verlaat het bestuur met een gerust hart. Ik kan mij de komende tijd voornamelijk richten op de Raad en de landelijke campagne. We hebben een sterk creatief en actief team naast het bestuur en zij lopen over met geweldige ideeen. Hasan, ik wens je veel succes maar voornamelijk ook veel plezier. Het leiden van zo?n mooi team, dat is een eer en die jou zeker is toevertrouwd! Zet 'm op!

Nine Kooiman, raadslid

U bent hier