h

De SP vraagt het aan u!

20 maart 2010

De SP vraagt het aan u!

Vandaag stond de SP weer op straat. Dit keer om u te vragen waarom u juist wel of niet op de SP heeft gestemd bij de laatste verkiezingen. De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug. Het is dan de tijd voor politieke partijen om dan de balans op te maken, je af te vragen of je het nu goed of slecht hebt gedaan en wat er beter kan. De meeste partijen doen dit onderling achter gesloten deuren. Dat doet de SP niet. Want wie weet nu beter waarom je nu wel of niet op de SP heeft gestemd, juist dat bent u.

Dan is natuurlijk ook de vraag, wat hebben we dan geleerd vandaag? Het is opvallend te horen dat mensen dezelfde idee?n hebben als de SP, zowel lokaal als landelijk. Maar dat nog niet iedereen weet dat wij ook de oplossingen hebben. Dat niet Wilders het antwoord heeft op integratie, maar de SP. Omdat wij vinden dat mensen moeten inburgeren, dat wij voor gemengde scholen en wijken zijn en het aanpakken van vandalisme en criminaliteit en verloedering in de wijken. Dat rechts misschien wel lekker klinkt. Maar dat dit ook betekent dat de armen de crisis zullen betalen en dat we niet eerlijker gaan delen.?Krijgt rechts de macht dan wordt er bezuinigd op bijvoorbeeld op de kinderopvang,de kinderbijslag. En worden de banken, die de crisis hebben veroorzaakt, niet aangepakt.

Mensen willen goede zorg, de SP ook. De mensen zijn het zat dat er gegraaid wordt aan de top en armoede in Nederland ontstaat, de SP ook. Mensen willen een socialer Nederland, de SP ook. Er is dus 1 oplossing, we moeten beter als ooit tevoren dit aan mensen duidelijk maken. Wij hebben vandaag een hele hoop tips hiervoor op straat gehad. Maar mocht u nog een tip voor ons hebben, mail het ons naar nieuwegein@sp.nl Wij horen graag van u!

Nine Kooiman

U bent hier