h

Vandalisme

7 november 2020

Vandalisme

Één van de altijd alerte Nieuwegeinse SP’ers ontdekte onlangs een opmerkelijk en verontrustend stukje straatvervuiling en schreef:

“Wie van de Nieuwegeinse VVD afdeling  is ‘van het padje geraakt’ en is er met de graffiti spuitbus op uit getrokken om het fietspad langs de Plettenburgerbaan te bekladden met ‘Stem VVD’? Wie roept op om, buiten verkiezingstijd, te stemmen op de VVD?

Is het Mark Snoeren die nu al de roem naar het hoofd is gestegen en de verkiezingen in de VS rondom de malloot  DT - die helaas zo verwant is aan zijn eigen partij - verwart met verkiezingen in Nederland? 

Foto: SP

Of is deze graffiti vergelijkbaar met de drol die criminelen  vaak achterlaten na het vernielen en leegroven van een woning, van een zorgvuldig opgebouwd huishouden?

Wie zal het zeggen? Een raadsel is het. Wie is er toch op uitgetrokken, niet met onschuldig paars stoepkrijt, maar met een heuse graffitispuit? Foei!” Aldus onze getergde SP kameraad.

Een VVD aanhanger die dus met een spuitbus het fietspad onderkalkt. Klaarblijkelijk zwaar beneveld, want normaliter pochen VVD gasten aan hun bitterballentafels juist dat dit soort straatvandalisme flink moet worden aangepakt. Niets is wat het lijkt. Dus.

Emile Grivel

U bent hier