h

herstel van vertrouwen!

26 augustus 2023

herstel van vertrouwen!

Foto: SP

Zaterdag 26 augustus jl was de Nieuwegeinse SP weer aanwezig op City Plaza. Om de eerste SP verkiezingskrant uit te delen, die vooral in het teken staat van het grote Prinsjesdag protest op 17 september a.s.

Foto: HK

Naast het uitdelen van de krant werden er ook weer de nodige gesprekjes gevoerd. Gesprekken over politiek, de afbraak- en nietsontziende slooppolitiek tijdens de vele rampzalige VVD-Ruttejaren, het wantrouwen in de politiek, de leegloop van de Tweede Kamer en toch ook de hoop op betere politieke tijden.

Foto: HK

Dat velen daarbij kijken naar een oude rot die nu als een 'New Kid On The Block' misschien hoge ogen  gaat gooien,  is inmiddels in  Nederland een bekend verschijnsel. Het vertrouwen in al die bekende, neoliberale politieke partijen is bij velen immers al lang zo goed als nul.

Foto: SP

Laat daarom het Prinsjesdag protest op 17 september en de daarop volgende campagne het begin zijn van herstel van vertrouwen in een samenleving van menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Het kán.

Doe 17 september mee en meld je hier aan!

EG

U bent hier