h

FNV stuurt SP sympathisanten weg bij ziekenhuisstaking Anthonius

18 oktober 2019

FNV stuurt SP sympathisanten weg bij ziekenhuisstaking Anthonius

 

Foto: SP

Gisteren was SP aanwezig aan de poorten van het Anthonius Ziekenhuis om de stakende verpleegkundigen een hart onder de riem te steken. Tot verbijstering van de lokale SP had de FNV die de actie georganiseerd had, afspraken gemaakt met het ziekenhuisbestuur en werden actievoerders van andere organisaties geweerd. De SP-ers werden gesommeerd te vertrekken, anders zouden ze 'verwijderd' worden. De SP-ers zijn onder protest vertrokken, het is merkwaardig dat een organisatie als de FNV niet wil samenwerken met gelijkgestemde partijen. Dat hiermee protesteren de kop wordt ingedrukt is eigenlijk schandalig.

Reactie toevoegen

U bent hier