h

Hun strijd is onze strijd!

15 maart 2019

Hun strijd is onze strijd!

Foto: SP

Vrijdag 15 maart was de SP Nieuwegein aanwezig bij het vertrek van stakende leraren vanuit Nieuwegein naar Den Haag. Met de SP aanwezigheid wilde de partij de actievoerders een hart onder de riem steken en ze veel succes wensen met die o zo noodzakelijke actie.

Foto: SP

De SP aanwezigheid werd zeer op prijs werd gesteld. De steun is ook hard nodig want het onderwijs heeft tijdens de afgelopen donkere jaren van neoliberaal gesloop, net als vele andere sectoren, heel wat voor haar kiezen gekregen.

Foto: SP

Terecht werd door deelnemers opgemerkt dat Nederland wakker lijkt te zijn geworden en eindelijk bereid lijkt om voor een betere, rechtvaardiger, socialer en duurzamere samenleving de straat op te gaan.

De eisen vanuit het onderwijsveld zijn hier terug te vinden.

De komende periode volgen meer grotere acties, te beginnen op 18 maart, wanneer er massaal wordt gedemonstreerd voor een fatsoenlijk pensioen.

Hun strijd is onze strijd!

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier