h

Campagne bruisend van start!

9 februari 2018

Campagne bruisend van start!

Foto: Johan Nebbeling

Zaterdag 3 februari is het startsein gegeven voor de bruisende SP campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een campagne vol activiteiten op vele plekken in Nieuwegein. De komende weken zal de SP dus nóg vaker in het straatbeeld verschijnen dan ze normaal al doet.

Voor al die verkiezingsactiviteiten kan de Nieuwegeinse SP altijd een beroep doen op een grote groep vrijwilligers. Mensen die maar al te graag bereid zijn een steentje bij te dragen om te komen tot een (opnieuw) prima verkiezingsresultaat.  Want een goede uitslag voor de SP is écht de enige garantie dat Nieuwegein niet terugvalt in de volledig neoliberale asociale politiek zoals die jarenlang  de stad heeft geteisterd.  

 

De komende weken tot aan de verkiezingsdag van 21 maart zal de SP dus druk zijn met campagnevoeren. Waar  de partij ook komt is zij aanspreekbaar voor iedereen die dat wil. Leden van de fractie, het bestuur, kandidaten van de lijst en de huidige wethouder en lijsttrekker, allemaal doen ze mee. Voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Ook hier in Nieuwegein.

Reactie toevoegen

U bent hier