h

Op campagne, pak de macht!

27 februari 2017

Op campagne, pak de macht!

Foto: SP

Deze periode is de SP ook in Nieuwegein druk op het campagne pad. Dat houdt in dat de partij nog vaker dan normaal op straat te vinden is.

Foto: SP

Het is bekend, de SP is de enige partij die ook buiten verkiezingstijd  regelmatig de wijken en buurten intrekt of op winkelcentra terug te vinden is. En daar wordt in de periode tot en met 15 maart nog een behoorlijke schep bovenop gedaan.

Foto: SP

Afgelopen zaterdag was de SP te vinden op Hoog Zandveld en City Plaza. De komende paar weken wordt in buurten huis aan huis gebeld, krijgt Nieuwegein de SP verkiezingsfolders in de bus en zal op tal van andere plekken de SP haar gezicht laten zien. En niet alleen nu, maar ook straks, na 15 maart.

Foto: SP

Het is tijd om af te rekenen en een definitieve streep te zetten onder het tijdperk van Rutte en de VVD. Een tijdperk, dat voor zeer veel mensen louter narigheid, ellende en rampspoed heeft gebracht.
Een periode ook, waarin in rap tempo is afgebroken, wat sociaal, fatsoenlijk en menselijk was. Jaren waarin keihard werd bezuinigd om begrotingstekorten te verlagen maar vooral om banken te steunen. De bonussen vliegen dan ook al weer een tijdje in het rond….. Die situatie kan en moet veranderen.
Daarom:
15 maart, kies voor écht sociaal, kies de SP, pak de macht!

U bent hier