h

SP gestart met Geynwijs meldpunt

8 januari 2016

SP gestart met Geynwijs meldpunt

Foto: SP

De SP in Nieuwegein is  met een onderzoek gestart naar problemen met Geynwijs. Geynwijs is sinds 1 januari 2015 de organisatie die alle hulpvragen in Nieuwegein opvangt en bepaalt wie welke zorg krijgt.

In de afgelopen maanden kreeg de SP echter verschillende meldingen binnen die aangeven dat er van alles mis is. De telefoon wordt niet opgenomen, medewerkers zijn niet bereikbaar,  het ontbreekt aan deskundigheid en boven alles: de hulp die nodig is komt niet tot stand.

Via deze link kan een enquête worden ingevuld over uw ervaringen met Geynwijs

Ook zal de SP de komende periode op verschillende plekken in de stad met mensen in gesprek gaan over de problemen. Wanneer de omvang van de problemen duidelijk is geworden, zal de SP verslag doen van haar bevindingen.  Voor het onderzoek wordt iedereen gevraagd deel te nemen die op enige wijze ervaring heeft met Geynwijs. Niet alleen cliënten, maar zeker ook hulpverleners worden gevraagd te reageren.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier