h

Succes in de 'club van 30'

13 december 2015

Succes in de 'club van 30'

Foto: Hasan Inekci

De SP Nieuwegein is er trots op dat onze fractievoorzitter Annie van den Heuvel afgelopen zaterdag  12 december de SP scholing in de ‘club van 30‘ zeer succesvol heeft afgesloten.

Deze club bestaat uit een groep uitermate talentvolle SP leden, die in een pittige cursus zijn voorbereid op het zwaardere politieke werk. Vroeger was deze club ook bekend als de ‘klas van Jan Marijnissen” en later de “klas van Agnes Kant”.
Annie van den Heuvel bevindt zich in goed gezelschap, want eerdere  Nieuwegeine SP’ers die deze klas ooit succesvol doorlopen hebben zijn Nine Kooiman, nu Tweede Kamerlid en Martijn Stekelenburg, onze SP wethouder in Nieuwegein.

Het succesvol afsluiten van de cursus betekent voor velen vaak een enorme stap in de richting van een politieke carrière binnen de SP. Op weg naar meer menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Foto: Hasan Inekci

Reactie toevoegen

U bent hier