h

De Landelijke Zorgverzekering!

10 december 2014

De Landelijke Zorgverzekering!

Doe ook mee!
Er moet een einde komen aan de verspilling van zorggeld door reclames, overstapcadeautjes en sponsoring. Roep de zorgverzekeraars op hiermee te stoppen door uw gegevens in te vullen. Klik op afbeelding.

Foto: sp

Achmea, VGZ, CZ, Menzis, ONVZ, DSW, ZZ, ASR, Eno en Zorgverzekeraars Nederland ontvangen dan automatisch uw oproep. Ook wordt er een kopie van uw email verstuurd aan de SP.

Er is een alternatief!

De Landelijke Zorgvoorziening. De zorgverzekeraars worden omgevormd tot één publieke organisatie die de basisverzekering in handen heeft. Daarmee verdwijnt de marktwerking uit de zorgverzekering. De premies kunnen zo omlaag, de kwaliteit van de zorg omhoog en de macht van de zorgverzekeraars wordt gebroken.

Door de zorgverzekering weer publiek te regelen brengen we de zorg terug waar het hoort: bij de mensen en de professionals. De professionele autonomie wordt hersteld omdat artsen en specialisten de zeggenschap terugkrijgen om te bepalen welke behandeling en medicatie wordt voorgeschreven. Zij worden niet meer via de contracten met zorgverzekeraars gedwongen om af te wijken van hun (medische) beroepseer.

Ook voor alle verzekerden is het goed nieuws: Niet de zorgverzekeraar zal kiezen waar je zorg krijgt, dat doe je zelf en het uitsluiten van verzekerden die hoge kosten met zich mee kunnen brengen, zoals chronisch zieken, oud-kankerpatiënten en ouderen, is afgelopen. De Landelijke Zorgvoorziening is er voor iedereen.

Doe ook mee: https://sp.nl/stopzorgreclames

Reactie toevoegen

U bent hier