h

SP komt met ZO krant nieuwe stijl

21 december 2013

SP komt met ZO krant nieuwe stijl

Op 21 december was de SP aanwezig op City Plaza om de laatste editie van het ZO magazine uit te delen. In het blad wordt natuurlijk aandacht  besteed aan de komende gemeenteraads verkiezingen, met onder meer een artikel over de Nieuwegeinse SP lijsttrekker Martijn Stekelenburg.

Of juist dát artikel de oorzaak was zal wel nooit opgehelderd worden, maar van het magazine vonden in recordtijd  ruim 200 exemplaren hun weg naar het op CP aanwezige publiek.

Nieuwegein krijgt steeds meer zwervers

Opmerkelijk was op CP zaterdag de aanwezigheid van zwervers. Als dát de situatie is waarin Nieuwegein zich vandaag de dag bevindt is het wel duidelijk, dat het gemeentelijke roer helemaal om moet. De SP er in ieder geval klaar voor.

Reacties

We gaan er voor!!!!!

Reactie toevoegen

U bent hier