h

Kom op 21 september naar Amsterdam voor massaal protest tegen bezuinigingsgolf!

7 september 2013

Kom op 21 september naar Amsterdam voor massaal protest tegen bezuinigingsgolf!

Kom op 21 september naar Amsterdam voor protest tegen de monsterbezuinigingen. De SP gaat samen met onder meer de vakbeweging een demonstratie organiseren tegen het huidige kabinetsbeleid. Het Comité Stop Bezuinigingen doet via Facebook de oproep aan iedereen die het oneens is met deze domme monsterbezuinigingen om op 21 september om 13.00 naar het Beursplein te komen. In het buitenland verklaart men het Nederlandse Kabinet voor gek, omdat er nog steeds niet geïnvesteerd wordt in de economie. Dit Kabinet van VVD-PvdA hakt in met kortingen op alles wat ons land heilig is. Kom ook op 21 september naar Amsterdam en laat je stem gelden!

Emile Roemer van de SP hoopt op een brede belangstelling voor de demonstratie. "Als je ziet welke mensen er allemaal geraakt worden, zou ik echt oproepen om echt eens van je te laten horen. Dat geldt voor ouders met kinderen, voor mensen in het onderwijs en voor het midden- en kleinbedrijf. Het gaat om allemaal."

"Het moet vooral niet vóór de mensen zijn, maar samen met de mensen, dus het moet wel zin hebben. Om daar met vijftig of duizend mensen te gaan staan, dat heeft geen zin. Het heeft pas zin als het kabinet ziet dat het echt iets voorstelt."

Meld je aan op het Facebook-evenement van de actie en nodig al je vrienden uit!

Bekijk het interview van NOS met Emile Roemer over kabinetsbeleid.

U bent hier