h

Actie kind van de rekening loopt goed op City Plaza

24 november 2012

Actie kind van de rekening loopt goed op City Plaza

In Nederland leven 350.000 kinderen in armoede en dat is een schande in een rijk land als Nederland. Om deze reden startte enkele organisaties waaronder SP met de actie 'Kind van de Rekening'. Net voor Sinterklaas op 4 december zullen de organisaties aan het Kabinet in Den Haag vele kinderschoentjes aanbieden als symbool van deze armoede. Vandaag was SP op City aanwezig om schoentjes in te zamelen en om handtekeningen te vragen. Wilt u ook bijdragen aan deze actie? Lees dan snel verder.

De kinderschoentjes als symbool van de kinderarmoede worden door SP opgehaald indien u dat wilt. Stuur een mail aan nieuwegein@sp.nl of bel met Laura Bruinsma: 06-51332868. Doe dat komende week want op 4 december moeten alle schoentjes en handtekeningen naar Den Haag.

Het was te merken dat het onderwerp kinderarmoede door alle mensen begrepen wordt. Het koste geen moeite om handtekeningen los te krijgen en veel mensen gaven zich op om schoentjes af te geven. Als het aan SP ligt, wordt aan de armoede onder kinderen snel een einde gemaakt.

Dossier Armoede werkt niet

U bent hier