h

Campagne op de Herenstraat met muzikale inslag!

20 februari 2010

Campagne op de Herenstraat met muzikale inslag!

De SP was 20 februari te vinden op de Kiesmarkt op de Herenstraat, waar de publieke belangstelling enigszins tegenviel, en op City Plaza waar meer mensen dan gebruikelijk interesse toonden in het SP verkiezingsmateriaal. Dat zal dan ook te maken hebben met de recente ontwikkelingen in Den Haag, waar de gevestigde partijen - volgens voorbijgangers – er nu echt een zooitje van hebben gemaakt.

Lijsttrekker Martijn Stekelenburg maakte van het moment wel gebruik om zijn steun te betuigen aan een van de belangrijkste SPeerpunten voor de campagne: een poppodium. Martijn legt uit: “Wij willen al jaren al jaren een poppodium en daar is veel over gepraat. Als je iets te ‘zeuren’ hebt, moet je zelf het goede voorbeeld geven. Dus dit was een mooi moment om even te laten zien waar popmuziek om gaat: gewoon doen! Rooie Arie was aardig genoeg om mij zijn gitaar te lenen”. Voor wie terug wil luisteren hoe het nummer echt klinkt: klik hier.

Het komende weekend van 27 februari is er de grote verkiezingsmarkt op City Plaza waar de SP natuurlijk ook prominent aanwezig zal zijn in gezelschap van SP tweede kamerlid Harry van Bommel.

Lees het verkiezingsprogramma van SP

U bent hier