h

SP fracties op stap met verontruste bewoners in de Bossenwaard

3 januari 2009

SP fracties op stap met verontruste bewoners in de Bossenwaard

De SP fractie ging op 3 januari samen met enkele bewoners op stap met de SP statenfractie in de Bossenwaard. Doel was over te brengen aan de Provinciale Staten welke belangen er gemoeid zijn met de toekomst van de Nieuwegeinse uiterwaarden.

Nu de gemeente raad unaniem het woningbouwplan heeft afschoten (mede op initiatief van de SP en de actieve bewoners!) is het de beurt aan de Provinciale Staten om dit onzalige plan af te schieten.

Daartoe ging de SP fractie van Nieuwegein op stap met de SP statenfractie en enkele bewoners om van gedachten te wisselen over de vervolgstappen in provinciaal verband met betrekking tot de besluitvorming van het plan 'Ruimte voor de Lek'. De bewoners hadden ook alternatieven bedacht voor dit plan en daar namen de statenleden met interesse kennis van.

Met de deze bijeenkomst is aanzet gedaan om de zaak op de juiste wijze voor het voetlicht te brengen voor de Staten. De alternatieven die de verenigde bewoners hebben opgesteld zullen breed in de provincie bekend worden gemaakt. We houden u op de hoogte van de voortgang. Lees het gehele dossier over deze zaak via de link hieronder.

Protest tegen bebouwing gaat door!

En hier gaat het allemaal over: dit mooie uitzicht mag niet verloren gaan!

U bent hier