h

SP Nieuwegein feliciteert 200ste lid!

7 augustus 2008

SP Nieuwegein feliciteert 200ste lid!

De SP afdeling Nieuwegein groeit en telt inmiddels 206 leden. Reden voor het dagelijks bestuur van onze afdeling met ons 200ste lid kennis te gaan maken en persoonlijk te feliciteren. Een SP verrassingspakket aan te bieden en natuurlijk een grote bos bloemen.

Voorzitter Geraldine Schimmel overhandigt bloemen aan 200ste lid Amanda van Tilburg:

Zoals gewoonlijk trok SP op 5 augustus weer de wijk om de ZO-krant te overhandigen en in om gesprek te gaan met inwoners van Nieuwegein . Dit kon mooi gecombineerd worden met een bezoek aan het 200ste lid. Dit zijn altijd leuke dingen! Opgewekt toog het bestuur naar Amanda van Tilburg , waar ze werden opgewacht met een heerlijk kopje koffie.

Na een hartelijke begroeting ontspon zich al snel een geanimeerd gesprek. Hert nieuwe lid bleek politiek geïnteresseerd. Uitgebreid is er gesproken over hoe de afdeling Nieuwegein en Nieuwegeinse politiek werkt en welke politieke items bij de SP leven. Amanda bleek in de zorgsector te werken en kon veel over de veranderingen in de zorg vertellen. Met ons 200ste lid zal SP dus ook een goed vinger aan de pols houden op de werkvloer.

Uiteraard komt de SP niet met legen handen en aan Amanda werd een bos bloemen en het beroemde tomatenpakket overhandigd:

Zo’n leuke ontmoeting was even een goeie opsteker om weer verder de wijk in te trekken en andere Nieuwegeiners persoonlijk aan te spreken.

Nogmaals welkom in de afdeling aan Amanda van Tilburg!

Wordt ook lid van SP!

U bent hier