h

SP Nieuwegein ook actief tijdens zomerreces: SP gaat de wijken in

27 juli 2008

SP Nieuwegein ook actief tijdens zomerreces: SP gaat de wijken in

Sinds vorige week is de gemeenteraad in reces en vinden er geen vergaderingen plaats. Voor de SP betekent dit niet dat er vakantie gevierd wordt. Politiek is iets van alledag en gaat niet alleen over papieren stukken en vergaderingen. Deze zaterdag ging de SP weer de wijken in om op verscheidene winkelcentra in gesprek te gaan met mensen.

ZO! is de SP

Hoewel het te merken is op straat dat de vakantieperiode is begonnen en de warmte veel mensen naar andere oorden verlokte, werd met veel mensen weer een politiek gesprek aangegaan. Vele honderden kranten werden uitgedeeld en vele mensen gaven hun reactie op het werk van de SP. Ook werd veel gereageerd op de wisseling van de wacht bij de fractie in Den Haag. Nu Agnes Kant de nieuwe fractievoorzitter is geworden na de stap terug van Jan Marijnissen, wensten veel mensen de SP geluk met deze nieuwe kans.

Uiteraard gingen de gesprekken niet alleen over de landelijke politiek. Veel mensen gaven hun mening over het lokale beleid en klaagden over de puinhopen in het stadcentrum en het gebrek aan communicatie door de gemeente. Hoewel deze onderwerpen bepaald niet nieuw zijn voor de SP, is het altijd weer goed om uit de mond van echte mensen te horen hoe burgers het wonen en leven in Nieuwegein ervaren.

U bent hier