h

SP Nieuwegein sponsort Bouwspeeltuin Batau

17 maart 2008

SP Nieuwegein sponsort Bouwspeeltuin Batau

Sinds 2005 is een aantal actieve buurtvaders in Nieuwegein bezig met het realiseren van een Bouwspeeltuin in de Batau. Het gemeentebeleid heeft ervoor gezorgd dat de oude bouwspeeltuin dreigde te verdwijnen en dat wilden deze betrokken Nieuwegeiners niet laten gebeuren. Om de laatste € 100.000 bij elkaar te krijgen voor het neerzetten van een geweldig nieuw plan, hebben de initiatiefnemers een puzzel laten vervaardigen die aangeboden wordt aan alle sponsors die minimaal €250,- bijdragen.

Hieronder zie je de puzzel:

SP Nieuwegein steunt natuurlijk dit belangrijke initiatief en zal proberen aandacht te genereren voor de bouwspeeltuin. De afbeelding op de puzzel toont in het klein alle activiteiten die straks zullen plaatsvinden op de nieuwe locatie. De tekenaar van deze puzzel is de karikaturist IBIS die dit sympathieke initiatief steunde.

In de komende tijd zal een aantal ondernemers en groepen in Nieuwegein benaderd worden om hun steun te betuigen aan de bouwspeeltuin. Betuig je steun en neem contact op met de initiatiefnemers!

Website Bouwgein

U bent hier