h

SP stelt vragen aan college B&W over toestanden Weversteincomplex

21 februari 2008

SP stelt vragen aan college B&W over toestanden Weversteincomplex

Naar aanleiding van de problemen die bewoners ondervinden van het Weversteincomplex aan de Weverstede, stelt de SP een aantal vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Met de vragen wordt opheldering gevraagd over de verantwoordelijkheid die het college neemt voor een oplossing van de vervuiling en andere misstanden. Ook wordt ingegaan op de geruchten dat Lips Capital Group de bestaande bewoners wegpest om het complex een andere bestemming te geven.

Ophoping van vuil in Weverstedecomplex

De vragen aan het college luiden als volgt:

1.Is het college van mening dat zij een taak heeft in het handhaven van de orde en het voorkomen van onveilige toestanden waardoor de bewoners van Weverstein niet meer ’s avonds over straat durven? Wat gaat de portefeuillehouder hieraan doen?

2.Is het college van mening dat de opeenstapeling van vuil waarvan herhaaldelijk sprake is en problemen met rondlopende ratten een situatie is waar de gemeente op in dient te springen?

3.Is het college bereid aan LIPS Capital Group te laten weten deze situatie op de voet te volgen en deze organisatie aan te sporen de problemen op te lossen?

4.Is het college bekend met eventuele toekomstplannen van LIPS Capital Group aangaande het Weversteincomplex in het kader van het nieuwe stadshart?

Lips Capital Group belazert bewoners van Weversteincomplex

U bent hier