h

Nieuws, februari 2018

'DE ONDERSTE STEEN BOVEN'!

28 februari 2018

Inspraak bewoners bij project Rijnhuizen blijkt een aanfluiting

De inspraak van bewoners rond het project Rijnhuizen lijkt een farce te zijn. Een aantal omwonenden en andere betrokkenen melden dat het erop lijkt dat het College de inspraakprocedure frustreert.

Lees verder
22 februari 2018

Geynwijs: van hoofdpijn naar zware migraine

In de vergadering van de Gemeenteraad op 22 februari j.l. is uitvoerig stilgestaan bij de situatie rond Geynwijs. Dit in verband met “een voorstel inzake vaststelling en doorontwikkeling van de wijze waarop de toegang tot de zorg op het gebied van jeugd en WMO is georganiseerd.” Tja.

Lees verder
18 februari 2018

SP Nieuwegein aanwezig bij de Pub Quiz

Foto: SP

De SP was ook weer aanwezig bij de Pub Quiz in het Dorpshuis in Vreeswijk en heeft wederom de eerste prijs behaald!

Lees verder
17 februari 2018

Vervolg campagne op Muntplein

Foto: SP

Vandaag stond SP op Muntplein om in gesprek te gaan met het publiek. Al het verkiezingsmateriaal is inmiddels binnen dus er volop geflyer worden. Ook heeft SP een krant die huis aan huis verspreid gaat worden. In de krant wordt aandacht gevraagd voor de speerpunten zoals over zorg en mensen met een smalle beurs. Lees hier meer over de speerpunten. Het volledige programma is hier ook te lezen, klik links in het menu op 'standpunten' en dan op 'programma'. Volgende week is SP te vinden op Makado en bij de Nettorama.

Lees verder
10 februari 2018

Campagne van start op Galecop

Foto: SP

Op 21 maart mogen we allemaal weer stemmen. Tijd dus om de winkelcentra te bezoeken. SP heeft zich voorbereid met een uitstekend programma. Hierover gingen we in gesprek met voorbijgangers.

Over het algemeen werd enthousiast gereageerd. Het is te merken dat verkiezingen nog niet erg leven. Wel kwamen de windmolens aan de orde die met name in Galecop erg leven. SP is tegen overlast voor bewoners van windmolens. Op sommige plekken zoals het Klooster staan ze prima. Het moet nog blijken of er uberhaupt in Rijnenburg gaan komen. De besluitvorming daarover zal nog een tijd op zich laten wachten.

Lees verder
9 februari 2018

Campagne bruisend van start!

Foto: Johan Nebbeling

Zaterdag 3 februari is het startsein gegeven voor de bruisende SP campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een campagne vol activiteiten op vele plekken in Nieuwegein. De komende weken zal de SP dus nóg vaker in het straatbeeld verschijnen dan ze normaal al doet.

Lees verder

U bent hier