h
22 juli 2024

extra algemene ledenvergadering

SP Nieuwegein organiseert op 29 augustus a.s. een belangrijke extra algemene ledenvergadering. De bijeenkomst wordt gehouden in Buurthuis De Partner, Nedereindseweg 401A, 3437 PL Nieuwegein. Deelnemers worden verzocht zich vooraf aan te melden via nieuwegein@sp.nl

Lees verder
2 juni 2024

6 juni verkiezingen....best belangrijk.

Foto: SP

Donderdag 6 juni a.s. kunnen we in Nederland kiezen voor een nieuw Europees (EU) Parlement. En die verkiezingen zijn best wel belangrijk.

Lees verder
12 december 2023

Lilian

Foto: SP

Het heeft zo moeten zijn. Helaas. Dat is schijnbaar een politieke wetmatigheid: bij alsmaar tegenvallende stembusresultaten moet de lijsttrekker het veld ruimen. En in ons geval niet zomaar een lijsttrekker, een passant of een tussenpaus.

Lees verder
12 december 2023

2024

Foto: SP
18 november 2023

weer of geen weer.....

Foto: SP

De laatste zaterdag voor 22 november was er één om niet snel te vergeten. Dapper en onverschrokken stonden we er weer. Regen en wind teisterden Nederland, dus ook Nieuwegein. Maar dat was geen beletsel om tóch deel te nemen aan de Nieuwegeinse verkiezingsmarkt. Samen met die-hards van een paar andere partijen.

Lees verder
17 november 2023

De laatste (plak-) dagen

Foto: EG

Het plakken van verkiezingsposters is in Nieuwegein iets uit een ver verleden. Tegenwoordig moeten we het hier doen met gladde en vooral nietszeggende verkiezingsborden, waarmee ook gelijk het  niveau van de meeste hedendaagse politici is aangegeven.

Foto: HK
Lees verder
11 november 2023

Nog even campagne.....

Foto: SP

Zaterdag 11 november was een kleine (3), maar Selecte Ploeg op City Plaza aanwezig om nog even stevig te flyeren. En al snel werd duidelijk, dat de campagnetijd bij veel mensen nu echt leeft. 

Lees verder
28 oktober 2023

inspirerende avond met renske leijten!

Foto: SP

De op 27 oktober georganiseerde avond met Renske Leijten is een groot succes geworden. De vele aanwezigen waren onder de indruk van het enthousiasme, de bevlogenheid en de passie van Renske Leijten in de strijd voor een veel rechtvaardiger samenleving.

Lees verder
21 oktober 2023

27 oktober komt eraan!

Foto: SP

Want vrijdag 27 oktober komt Renske Leijten naar Nieuwegein. Dat wordt zeker een SPetterende  campagne avond!

Lees verder
27 september 2023

27 oktober 2023

Foto: SP

Pagina's