h

2023 ook voor Nieuwegeinse SP begonnen!

12 januari 2023

2023 ook voor Nieuwegeinse SP begonnen!

Donderdagavond 12 januari is ook voor SP Nieuwegein het nieuwe jaar van start gegaan.  Die avond werd het eerste “Groot Overleg”gehouden.

Na een terugblik op 2022 was het aan coach Vincent Mulder om de aanwezigen de kneepjes van het actievoeren uit de doeken te doen: de SP werkwijze van het onderzoeken, voorbereiden, plannen en uitvoeren van een actie. Voor de nieuwelingen een nieuw, vers verhaal, voor de ouderen een herhalingsoefening, c.q. opfriscursus.

Met het oog op de campagne voor de komende Provinciale Staten verkiezingen (15 maart) zijn er data vastgesteld voor een vervolg hierop. De bedoeling is om zoveel mogelijk actieve leden bij deze campagne te betrekken.
En ook na de verkiezingen, wanneer andere partijen snel weer in achterkamertjes wegkruipen achter vergadertafels, gaat de SP in Nieuwegein gewoon weer de buurt in. Voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

EG

U bent hier