h

GEEN BTW OP STIJGENDE ENERGIEPRIJZEN!

9 oktober 2022

GEEN BTW OP STIJGENDE ENERGIEPRIJZEN!

Foto: HK

Zaterdag 8 oktober was de SP opnieuw te vinden op City Plaza in Nieuwegein. En iedere keer weer blijkt, dat ook - en juist in deze barre tijden van een aaneenschakeling van door het neoliberalisme veroorzaakte crises - de SP de enige partij is die met mensen op straat in gesprek gaat.

Ton Tummers: "De actie op City Plaza en de Markt ging vooral om het afschaffen van de BTW op energie in het algemeen, en op verwarming in het bijzonder."

Harry Kemper: "Veel mensen hadden begrip voor deze actie, waarbij velen opnieuw duidelijk maakten helemaal klaar te zijn met het kabinetsbeleid".

Foto: HK

Voor veel mensen is het terecht genoeg. De neoliberale regeringen van marktfetisjisten hebben het land gebracht op het desastreuze punt waar het nu is. Vandaar het belang van de verkiezingen voor de Provinciale Staten, straks in maart 2023. Ook in Nieuwegein zal de SP daar keihard campagne voor gaan voeren!

EG

U bent hier