h

Bastiaan van Apeldoorn (SP 1e Kamer) bezoekt de afdeling!

26 oktober 2022

Bastiaan van Apeldoorn (SP 1e Kamer) bezoekt de afdeling!

Foto: SP

Op maandagavond 7 november a.s. komt Bastiaan van Apeldoorn van de SP 1e Kamerfractie naar Nieuwegein. Hij is door de afdeling uitgenodigd om met aanwezigen in gesprek te gaan over buitenlandse politiek, Europese zaken en andere onderwerpen die hij in zijn portefeuille heeft.

Daarnaast zal hij het nodige vertellen over het werk van de 1e Kamer (De Senaat) en het belang van de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2023. Want de Provinciale Staten bepalen daarna de samenstelling van de 1e Kamer.

De bijeenkomst vindt plaats in “De Partner” aan de Nedereindseweg in Nieuwegein en begint om 19.30 uur.

Foto: SP

Nieuwegeinse SP leden worden/zijn per mail geïnformeerd en uitgenodigd . Een aantal zal ook nog  telefonisch worden benaderd.

Meer over Bastiaan van Apeldoorn is te vinden via deze en deze link.

EG

U bent hier