h

SP "Koopkracht Knallers Actie" in Nieuwegein

7 juli 2022

SP "Koopkracht Knallers Actie" in Nieuwegein

Foto: SP

De SP is een landelijke actie gestart in verband met de schandalig gestegen prijzen van zowat alles wat een mens nodig heeft. Een actie, die in Nieuwegein mooi aansluit bij ons lokale energiearmoede initiatief. “De Vijf Koopkracht Knallers van de SP” is een noodplan met 5 maatregelen, dat veel kosten direct omlaag kan brengen.

Overal in het land vragen we steun voor dit initiatief. En die steun moet uitmonden in een grote, massale landelijke demonstratie op
zaterdag 17 september in Den Haag, vlak voor Prinsjesdag dus.
Het neoliberale kabinet van VVD, D66, CDA en CU is namelijk helemaal niet van plan om mensen die  echt hard worden getroffen op de één of andere manier te ondersteunen.  Dit kabinet Rutte nummer zoveel vindt bijvoorbeeld het behouden van winstmarges en dividenduitkeringen aan aandeelhouders van grote bedrijven en supermarktketens nou eenmaal veel belangrijker dan steun aan de vele mensen die door deze gigantische prijsstijgingen echt de pineut zijn.

Vandaar dus de actie “De Vijf Koopkracht Knallers van de SP”, waar we ook in Nieuwegein steun voor vragen.
Op donderdag 14 juli komt de SP Nieuwegein aan het begin van de avond naar Vreeswijk en gaan we in een aantal straten van deur tot deur voor uw ondersteuning.

Steun de actie. Kijk ook op SP.nl/kostenomlaag

EG

U bent hier