h

Koopkrachtknallers van deur tot deur!

'DE ONDERSTE STEEN BOVEN'!

14 juli 2022

Koopkrachtknallers van deur tot deur!

Foto: SP

Donderdagavond 14 juli j.l. ging de SP weer de buurt in. Van deur tot deur in de Vreeswijkse Maurisstraat(?), Margrietstraat en omgeving. Om mensen te informeren over de ‘koopkrachtknaller’ actie van de SP. Het initiatief met 5 actiepunten waarmee keihard wordt aangetoond dat mensen wel degelijk door het kabinet geholpen kunnen worden om de absurde prijsstijgingen enigszins het hoofd te kunnen bieden. Om datzelfde hoofd zo dus boven water te kunnen houden. Maar waar de regering van VVD, CDA, CU en D66 vooralsnog weigert een echte helpende hand te bieden en mensen dus gewoon laat verzuipen....

Foto: Vincent Mulder

De deur tot deur actie kon die donderdagavond op zóveel sympathie en ondersteuning rekenen,  dat er direct een aantal nieuwe leden werd genoteerd.
Daarnaast maakten mensen ook van de gelegenheid gebruik om uitgebreid hun  hart te luchten over de problemen met Mitros. Mitros is namelijk al langer van plan een groot deel van dat unieke stukje Nieuwegein tegen de vlakte te smijten, zeer tegen de zin van veel bewoners in. Het is voor Mitros vermoedelijk gewoon een ordinaire geldkwestie, waar de belangen van bewoners volledig ondergeschikt aan worden gemaakt. De SP is al eerder (zie hier, hier en hier) met bewoners in actie gekomen tegen deze absurde plannen, die door de coronaperiode  vertraging hebben opgelopen. Maar het voornemen tot sloop is niet van tafel, dus die strijd gaat door!

Foto: Vincent Mulder

Net zoals de strijd tegen het Haagse neoliberale sloopwerk van Rutte en zijn politieke handlangers. Meer informatie over de 'koopkrachtknaller' actie is hier te vinden.

Wordt vervolgd!

EG

U bent hier