h

12 september: Het woonprotest!

'DE ONDERSTE STEEN BOVEN'!

4 september 2021

12 september: Het woonprotest!

Foto: Woonprotest

Zondag 12 september vindt in Amsterdam een massale demonstratie voor een radicale verbetering van het woonbeleid plaats. Meer dan 160 organisaties steunen dit protest. En ook de SP Nieuwegein doet mee.

We roepen zoveel mogelijk mensen op om aan deze demonstratie mee te doen. Het is een protest vóór verbetering van het woonbeleid, een beleid dat de afgelopen jaren door de neoliberale kabinetten olv de VVD bewust is afgebroken en weggegeven aan speculanten, huisjesmelkers en ander van de woningnood profiterende types, zoals makelaars. (RTVU)

Het protest begint om 14u in Amsterdam. Stuur een email naar nieuwegein@sp.nl en we laten u weten waar we verzamelen om samen daarheen te reizen (met OV).

Zie ook deze link.

EG

Reactie toevoegen

U bent hier