h

SP start onderzoek Mitroswoningen Reyerslaan

20 april 2021

SP start onderzoek Mitroswoningen Reyerslaan

De SP gaat met een enquête en (coronaproof) huisbezoeken onderzoek doen naar de situatie van woningen in de Reyerslaan in de wijk Jutphaas-Wijkersloot. Aanleiding zijn binnengekomen klachten over vocht in woningen, slecht werkende blokverwarming en mogelijke asbestproblemen.

Harry Kemper: “Veel mensen willen nu eigenlijk weg uit hun Mitroswoning, woningen die ook nog eens slecht geïsoleerd zijn. En Mitros doet er helemaal niets aan, zo is mij verteld door bewoners”.

Foto: SP

Mitros is in Nieuwegein al vaker in beeld geweest als het gaat om gebrekkig onderhoud of het tegen de wens van bewoners in 'rücksichtlos' willen slopen van komplete woningblokken. Vandaar dat de SP nu met een enquête en huisbezoeken gaat inventariseren wat de klachten precies zijn, waar de nood het hoogst is en wat voor actie er nodig is richting Mitros.

Wordt vervolgd.

EG

Reacties

Jullie zijn vandaag geweest ... heb een formulier in de brievenbus gekregen samen met mede bewoners ... , ik vraag me alleen af waarom het in de bus is gegooid en niet op 1,5 meter een gesprek met bewoners is gevoerd... nu lag er een kaartje zonder naam, en of ik het wil invullen...

Kunnen jullie hier komen op de reyerslaan.de bewoners willen een gesprek met jullie.

Reactie toevoegen

U bent hier