h

CAMPAGNE BEGONNEN!

'DE ONDERSTE STEEN BOVEN'!

19 februari 2021

CAMPAGNE BEGONNEN!

Foto: SP

De campagne is begonnen om Nederland - en dus ook Nieuwegein - eerlijker te maken. Decennia lang is dit land geteisterd door puur asociaal rechts VVD beleid, waar onder meer partijen als de PVV, de PvdA, het CDA en D66 voor korte of langere tijd enthousiast aan hebben meegewerkt. En daar moet nu een eind aan komen.

Dat kan, als de kiezer eindelijk inziet, wie verantwoordelijk zijn voor de situatie waar we nu in zitten, zoals een enorm tekort aan betaalbare woningen, een piepend en krakend zorgstelsel, een vermarkt soort
onderwijs, afbraak van de sociale advocatuur, een steeds grotere kloof van een kleine rijke kliek tegenover een massa van armoedigen - en een overheid die alle burgers in dit land lijkt te beschouwen als potientiële oplichters, fraudeurs en uitvreters. En die situatie is alleen nog maar verergerd door de corona narigheid.

Foto: SP

Ons land moet eerlijker, Nieuwegein moet eerlijker, dus is er ook hier begonnen met flyeren.
Bij de Nettorama en vooral op City Plaza werden veel flyers uitgereikt aan mensen die te kennen gaven klaar te zijn met die z.g. crisismanager Mark Rutte. Die het een schande vonden dat vele duizenden mensen door Rutte cs via de belastingdienst volledig in de vernieling zijn geholpen. Mensen ook, die aangaven al jaren niet meer te stemmen wanwege hun wantrouwen in de overheid en de politiek, maar dit jaar daar graag een uitzondering voor wilden maken, omdat “die dochter van Jan Marijnissen“ het zo goed vertelt. En mensen die aangaven boos te zijn over de enorme vaccinatiechaos die deze regering veroorzaakt met haar zwabberende coronabeleid.

Foto: SP

Eerlijke zorg, een eerlijk inkomen, eerlijk wonen en een eerlijke overheid. Daar gaat de SP voor. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

De campagne is begonnen!

EG

U bent hier