h

In actie op city ook voor behoud Vreeswijk!

3 oktober 2020

In actie op city ook voor behoud Vreeswijk!

Foto: SP

Vandaag was de SP aanwezig op City Plaza om steun te betuigen voor het behoud van de straten in Vreeswijk waar het al langer om te doen is. De Tramstraat, de Irenestraat en de Margrietstraat dreigen gesloopt te worden en de bewoners komen hiertegen in verzet. Samen met de SP stonden de bewoners op City om handtekeningen op te halen. Verder werd de nieuwe SP krant uigedeeld. 

De SP Krant is altijd aanleiding om in gesprek te gaan. Vandaag werd er natuurlijk gesproken over het corona-beleid. Maar ook over de verkeersveilgiheid in Vreeswijk. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen werd er ook gesproken over allerlei andere thema's. 

Hoewel acties als deze door corona enigzins belemmerd worden was het een zeer geslaagde middag!

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier