h

SP slaat haar tent op CP op

'DE ONDERSTE STEEN BOVEN'!

7 maart 2020

SP slaat haar tent op CP op

Foto: SP

Zaterdag 7 maart j.l. heeft de SP voor het eerst haar tent opgeslagen in het centrum van Nieuwegein. Op City Plaza bleek de nieuwe SP tent een ware blikvanger.

Niet alleen de tent, maar ook de in eigen beheer gemaakte A1 affiches met teksten van “Een mens is meer”  bleken de nodige aandacht te trekken. Een kleine ode vanuit de afdeling aan de pas overleden Bob Fosko die iedere keer weer dit SP strijdlied ten gehore bracht.

Foto: SP

Gesprekken in het vroege voorjaarszonnetje gingen over velerlei zaken, zoals landbouwbeleid, migratieproblematiek en de aangekondigde nauwere samenwerking tussen SP, PvdA en GL. Waarbij opviel dat begrijpelijkerwijs niemand stond te springen om een meer innig samengaan van de SP met de andere twee partijen, gelet op de ervaringen in het recente(re) verleden.

Volgende SP tent afspraak: begin april!

Foto: SP

U bent hier