h

Het is hoog tijd voor rechtvaardigheid!

2 februari 2019

Het is hoog tijd voor rechtvaardigheid!

Foto: SP

Tijd voor rechtvaardigheid is de lopende campagne van dit moment. Al veel te lang leven we in een samenleving waarin de koek niet eerlijk verdeeld is. Dat moet anders en dat kan ook! Klik op de link hierboven om daar meer over te lezen. Vandaag was SP op Cityplaza om met de mensen in gesprek te gaan over de campagne. 

Veel mensen maken zich kwaad over stijgende energielasten, de BTW verhoging en het geharrewar om het kinderpardon. Van een sociale samenleving lijkt nauwelijks nog sprake als je de mensen mag geloven. Luister ook eens het interview met Lilian Marijnissen bij "Spijkers met koppen" hier

Foto: SP

De komende maanden blijven we met deze campagne bezig. Ook komen we snel bij u terug met de campagne voor de verkiezingen van de Provinciale Staten. Bekijk alvast het verkiezingsprgramma en de kandidatenlijst van de provincie hier

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier