h

Nieuw SP commisselid geïnstalleerd

20 december 2018

Nieuw SP commisselid geïnstalleerd

Foto: SP

13 december j.l. werd Menno Uphoff voor de SP in de gemeenteraad geïnstalleerd als commissielid. Menno, geboren en getogen in Vreeswijk, is een op en top SP’er die zich wil inzetten voor alles en iedereen die door het neoliberale hak- en breekbeleid aan zijn of haar lot is overgelaten.

Hij zegt daarover:” Voor zoveel mensen in ons schatrijke land is het halen van het einde van de maand nog steeds een bijna onmogelijke opgave, hoe hard ze ook werken en hoe zuinig ze ook leven. Daarnaast lopen m.n. jongeren die (psychische) zorg nodig hebben nog steeds volledig vast in eindeloze wachtrijen en procedures door de vermarkting van de zorg en de draconische bezuinigingen. Voor hen die het écht moeilijk hebben, verbetert er maar bar weinig.”

Hij is vanaf zijn 16e lid van de SP Nieuwegein en zeer gemotiveerd aktief in de afdeling.
“Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan als commissielid, om de fractie te ondersteunen en zo iets te betekenen voor de Nieuwegeiners die steun goed kunnen gebruiken.  Daar zet ik mij vol voor in”.

De SP Nieuwegein is trots op het nieuwe commissielid, een aanwinst voor de fractie, de afdeling en de partij.

Reactie toevoegen

U bent hier