h

Hasan Inekci onderscheiden met zilveren tomaat

4 december 2017

Hasan Inekci onderscheiden met zilveren tomaat

Foto: SP

SP is een partij van vrijwilligers, dat is onze kracht. De inzet van deze  vrijwilligers is niet vanzelfsprekend. Daarom vinden we het belangrijk om mensen die veel inzet tonen, in het zonnetje te zetten. Op een regioconferentie van SP voor Utrecht en Flevoland kreeg Hasan Inekci de 'zilveren tomaat' uitgereikt van Martijn Stekelenburg. Als blijk voor zijn inzet en persoon in de afgelopen jaren.

Martijn Stekelenburg: 'Hasan is in de afgelopen jaren actief geweest in bijna alle functies die het lokale bestuur kent. Hij was bestuursvoorzitter, raadslid, fractievoorzitter, actievoerder, etc. Hasan heeft besloten zijn tijd aan andere dingen te gaan besteden en daar wensen wij hem veel geluk in toe. Dank voor jouw inzet Hasan!'

Op de foto zie je Hasan en Martijn na de huldiging. Op de kraag van Hasan prijkt de zilveren tomaat!

Reacties

Gefeliciteerd Hasan, volkomen terecht. Het ga je goed!
Stef

Oohh wat een gemis Hasan!! Je bent een kanjer.

Van harte gefeliciteerd, Hasan!

Reactie toevoegen

U bent hier