h

Bewindvoerders en BTW actie op City Plaza

2 december 2017

Bewindvoerders en BTW actie op City Plaza

Zaterdag 2 december was de SP weer aanwezig op City Plaza.
Een druk City Plaza vanwege het Sinterklaasweekend.

En dat was dan ook een uitstekende gelegenheid om het winkelende publiek attent te maken op de snode kabinetsplannen het lage BTW tarief te verhogen van 6% naar 9% - wat dus  een flinke prijsverhoging betekent voor de dagelijkse boodschappen, medicijnen etc. -   en om tegelijkertijd Shell en Unilever jaarlijks te trakteren op zo’n anderhalf miljard euro uit de staatsruif.

Voorbijgangers konden een protest handtekening zetten tegen dat misselijke BTW plan. Van de vele ondertekenaars  die een e-mailadres hebben opgegeven  zal hun protest worden doorgezet naar de actiesite  www.geenbtwverhoging.nl

Foto: SP

Ook werd men geattendeerd op het initiatief van de SP om met een  enquête een grondig onderzoek in te stellen naar bewindvoerders. Maar al te vaak komen er signalen dat er lieden zijn die als bewindvoerder toch vooral hun eigen budget bewaken i.p.v. dat van hun cliëntèle.

Het invullen van die enquête kan hier!

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier