h

Patricia Nowak: altijd op zoek naar gelijkheid en rechtvaardigheid

29 oktober 2016

Patricia Nowak: altijd op zoek naar gelijkheid en rechtvaardigheid

Foto: SP

Patricia Nowak is de kersverse SP aanwinst als commisselid  binnen de Nieuwegeinse gemeenteraad. Zij vertelt:

"Opgroeiend in Heerlen  ontkom je niet aan de SP. Het was dan ook voor mij normaal om op mijn 18e lid te worden van de SP. Tot aan een paar jaar geleden was ik alleen ondersteunend lid, maar mijn verhuizing naar Nieuwegein bracht daar verandering in.

Door bouwplannen op een veldje achter bij ons huis raakte ik steeds meer betrokken bij de gemeente. Ook kwam ik steeds meer in contact met de zeer gedreven mensen van SP Nieuwegein. Dat heeft mij een jaar geleden doen besluiten om aan de slag te gaan voor de SP Nieuwegein.

Komend uit een arbeidersgezin in Zuid-Limburg en met als hobby reizen, heb ik van dicht bij kunnen meemaken dat het helaas niet eerlijk verdeeld is in de wereld. Niet iedereen krijgt de kansen die zij verdient en daarom ben ik altijd op zoek naar gelijkheid en rechtvaardigheid.

Ik ben mijn werkend leven begonnen als apothekersassistente, maar na 5 jaar werken gestart met een studie. Nu ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam in het geneesmiddelenonderzoek. Daar hoop ik bij te kunnen dragen aan het ontwikkelen van een geneesmiddel die hard nodig is.

Voor nu ben ik trots om de SP Nieuwegein te vertegenwoordigen in de Commissie Algemene Bestuurlijke Zaken en mij in te zetten voor een socialere samenleving".

Reactie toevoegen

U bent hier