h

EEN ZORGSTELSEL ZONDER EIGEN RISICO

17 april 2016

EEN ZORGSTELSEL ZONDER EIGEN RISICO

Foto: SP

Dat was hét onderwerp van de op zaterdag 16 april gehouden SP regioconferentie van de provincies Flevopolder en Utrecht in Amersfoort, waarbij ook de SP Nieuwegein met een flinke delegatie van 6 personen aanwezig was.

Vier van de zes Nieuwegeinse deelnemers
Foto: SP

Het is een fantastisch idee om de idioterie van de huidige zorgmarkt om te buigen naar een systeem, toegankelijk voor iedereen, solidair met iedereen.

Een nationaal zorgfonds
Zonder bureaucratie en formulierengekte, zonder het jaarlijkse geldverslindende gehengel naar verzekeringsklanten, zonder al die duurbetaalde verzekeringsbobo’s en…..zonder eigen risico!

Foto: SP
Boordevol ideeën trokken de conferentiedeelnemers ’s middags Amersfoort in om bewoners in de wijk Soesterkwartier hun mening te vragen over dit SP zorgplan. En vanzelf waren veruit de meeste mensen die naar hun mening werden gevraagd uiterst positief over dit intiatief.

Foto: SP

Want ieder weldenkend mens weet dat de zorg geen markt-, en ziek zijn geen keuze is!

Reacties

Helemaal GEWELDIG...het water staat ons al aan de lippen...De top vult steeds nog hun eigen zakken! Ten koste van de mensen die al dik onder de armoede-grens zitten!!Daar wordt NIET aan gedacht.En dan in 2017 weer fiks bezuinigen...mogen we nu ook niet meer eten?? SCHANDALIG zoals de regering met eigen volk omgaat!!

Reactie toevoegen

U bent hier