h

SP bezoekt winkelcentra nieuwegein

1 maart 2014

SP bezoekt winkelcentra nieuwegein

De SP heeft afgelopen zaterdag in een aantal uren alle Nieuwegeinse winkelcentra bezocht. Van Galecop tot aan Vreeswijk, van de nieuwbouw tot aan het prachtige oude dorp werd het boodschappende publiek verrast met de befaamde SPons en bijbehorende oproep om van de stemkaart een rode kaart te maken. Meer dan ooit waren mensen bereid om te luisteren, maar vooral ook om te vertellen.

De persoonlijke problemen waar men dagelijks tegenaan loopt of de ergernissen in de wijk of straat - en de teleurstelling, dat de lokale politieke partijen die het hier voor het zeggen hebben daar niets aan hebben gedaan. Daarnaast natuurlijk veel boosheid over de landelijke politiek, met name over de PvdA.

Opmerkelijk en verheugend, dat velen aangaven in ieder geval wel te gaan stemmen, omdat men zeker wel weet dat gemeenten meer dan ooit, en gedwongen door het regeringsbeleid van het PvdA-VVD kabinet, zaken moeten gaan regelen die straks direct van invloed zijn op de persoonlijke omstandigheden, en die voor velen een behoorlijke verslechtering van hun situatie zal gaan betekenen.

Deze lokale verkiezingen gaan dan ook ergens over, en zullen daarom van invloed kunnen zijn op het regeringsbeleid in Den Haag. Afrekenen  op 19 maart met de regeringspartijen en haar gedogers is daartoe een goede en noodzakelijke eerste stap, ook bij ons in Nieuwegein. Stem dus 100% sociaal.

Kijk links in het menu voor alle verkiezingsonderwerpen.

Reactie toevoegen

U bent hier