h

Positieve reacties op City Plaza

8 maart 2014

Positieve reacties op City Plaza

In de aanloop naar de Raadsverkiezingen van 19 maart deelde de SP vandaag het verkiezingsmateriaal uit. Naast de normale flyers en kranten, deelden de kandidaten verlepte rozen uit als knipoog naar de verlepte indruk die PvdA maakt na twee jaar rechts beleid. Uit Den Haag was Paul Ulenbelt, Tweede Kamerlid voor de SP gekomen. Ook hij was van mening dat het nu de beurt aan de SP is om de dienst uit te gaan maken.

Aan de reacties was te merken dat veel mensen verwachten dat de SP op 19 maart hoge ogen gaat gooien. 'Het wordt tijd voor een ander geluid' en 'Ik stem nooit meer PvdA' waren veelgehoorde uitpraken.

Paul Ulenbelt had veel sympathie voor de geknakte rozenactie. Als altijd kon PvdA er ook wel de humor van inzien. Zie de reacties op Twitter.

Een dag als deze was bij uitstek geschikt om het programma en de alternatieven van de SP voor het voetlicht te brengen. Met veel mensen werd in gesprek  gegaan en steeds meer mensen lijken te begrijpen waar de SP van gemaakt is. We hebben niet alleen bezwaren maar ook alternatieven.

Paul Ulenbelt en Hans Verdouw in gesprek over een van de SPeerpunten: Niet bouwen in het groen!

Lees alles over de SPeerpunten en het programma voor Nieuwegein.

Reactie toevoegen

U bent hier