h

Heel Nieuwegein voorzien van verkiezingsmateriaal

12 maart 2014

Heel Nieuwegein voorzien van verkiezingsmateriaal

Volgende week woensdag is het zover. Dan gaan we allemaal weer naar de stembus. Althans daar gaat de SP vanuit. Berichten over een mogelijk lage opkomst ten spijt, zal de SP er alles aan doen om iedereen te overtuigen. Nu is de kans om uw bestuur te laten weten wat u van hen vindt. Om dit verhaal kracht bij te zetten, verspreidde de SP in Nieuwegein bij vrijwel alle woningen een verkiezingskrant.

Lijsttrekker Martijn Stekelenburg spreekt zijn bewondering uit voor de vrijwilligers die alle ongeveer 25.000 woningen van een krantje hebben voorzien. 'Dit jaar hebben we meer vrijwilligers op de been weten te brengen dan ooit. Het is altijd een hele klus om al het materiaal in Nieuwegein huis aan huis te verspreiden. Maar we zijn ruim op tijd klaar. Onze leden zijn erg enthousiast om iets te maken van deze campagne. Dat is veelzeggend'.

Zaterdag is er nog een verkiezingsmarkt op City Plaza, voor het gemeentehuis. Voor wie de krant dan nog niet gekregen heeft, is er nog de gelegenheid om deze af te halen en natuurlijk om met de kandidaten in geprek te gaan over het programma.

Reactie toevoegen

U bent hier