h

SP Nieuwegein doneert verse producten aan de voedselbank

21 december 2013

SP Nieuwegein doneert verse producten aan de voedselbank

De SP in Nieuwegein heeft deze week een donatie gedaan aan de voedselbank om het tekort aan versproducten wat een te zuiveren. Een voorraad banenen en mandarijnen werden aan de pakketten toegevoegd voor de nodigde vitminen.

Laura Bruinsma van het SP bestuur: 'SP Nieuwegein heeft een superlid in ons actieteam, als vrijwilligster actief bij de Voedselbank voor Nieuwegein en IJsselstein. Zo ontspon het idee voor Kerst een bijdrage te leveren voor de mensen die helaas hiervan afhankelijk zijn. Er worden heel weinig versproducten aangeleverd en zeker voor kinderen heel belangrijk. We hebben allerlei soorten fruit gedoneerd'.

'Wij wensen alle clienten van de voedselbank heel fijne dagen en een toekomst op eigen kracht in een sociale samenleving'.

 

Reactie toevoegen

U bent hier